26.02.11

Alexander.

Alexander McQueen.
Né, nedám sem miliokrát zkopírovaný životopis ani "zaručeně pravdivé" informace. Zajímá mě váš názor na něj. Myslím, že ikdyž měl pověst toho "bad", že to byl někdo, kdo si zaslouží náš obdiv. Ano, nepopírám, že měl své temné stránky, ale- kdo nemá?

Vemte to z té druhé stránky. Umělce a génia jako byl on už zřejmě nenajdeme. Neskutečný provokatér s vytříbeným vkusem a neopakovatelným stylem. Každý jeho model by mohlo být umělecké dílo. Šaty s takovou precizností a detailem nenajedeme. On jediný se nebál a šokoval. A to hodně, přiznávám. Ale opomeňme ty zmalované modelky a dostaneme ty nekrásnější šaty s nezaměnitelným duchem. Chcete provokovat? Chcete ukázat, že vy na to máte? Oblečte se do McQueenova a máte zaručenovat, že se o vás bude mluvit.

Perfektní střihy určené nejen těm vychrtlým a  nezapomenutelná show s opravdu překvapivými kombinacemi. Takové byly jeho přehlídky. Vidět jí, znamenalo vstoupit do úplně jiného světa a nechat se unášet těmi uměleckými díly. A boty? Viděli jste snad někdy originálnější kousky? ..Ano, přiznávám..naprosto mě tenhle brit okouzlil.

A vy? Máte ho za sprostého blázna nebo za umělce tisíciletí? :)

1 komentář:

  1. Mám a měla jsem ho vždycky za umělce. Byl a bude legendou :)) A super článek, bezva blog! ♥

    OdpovědětVymazat